Technisch Analist (SQL Server/Windows Server) bij de Belastingdienst

Locatie: Apeldoorn, Gelderland
Datum Geplaatst: 10-10-2018
Voor de Belastingdienst zijn wij opzoek naar een Technisch Analist (SQL Server/Windows Server)
Start : per 1 november
Standplaats : Apeldoorn

Werkzaamheden
Als system engineer windows-server krijg je een plaats binnen één van de O&M teams en werk je mee aan het realiseren van de hiervoor genoemde doelen. Je werkt nauw samen met ontwerpers, ontwikkelaars, testers en leveranciers. Daarnaast ben je een klankbord voor architectuur. Voor het Windows platvorm doet je de implementaties voor geheel OTAP. Hierbij wordt je gehost door DCS. 

Daarnaast kijk je niet alleen naar de applicaties en programmatuur, maar ook naar optimale inrichting en werking van de koppelvlakken. Naast oplossingen in de installeden base werk je mee aan verschillende uitdagende projecten. Bij pakketten op Windows is de integrator rol primair de hoofdtaak. Gedurende de acceptatie- en systeemintegratietesten vervul je de rol van troubleshooter wanneer er zich technische problemen voordoen in de omgevingen.


Achtergrond opdracht
Het Domein Ontvangen en Mededelen is binnen STS een bijzondere plek om te werken. Je komt zoals gezegd in aanraking met vrijwel alle informatiestromen van de Belastingdienst en bent maximaal getuige van de dynamiek van de IT-ondersteuning van de overheid. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen.

Daarnaast staat de correcte werking van onze informatiestromen altijd in de schijnwerpers. Dit betekent dat we hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de O&M producten en dus ook aan de professionaliteit van het beheer- en implementatieproces.
 

Eisen:

  • HBO werk en denkniveau (aangetoond met diploma)

  • 3 jaar ervaring met Microsoft SQL server 2014

  • 3 jaar ervaring met Microsoft server 2012 en hoger

Wensen

  • Kennis met Identity Bridge / ADFS

  • Kennis met IBM WebSphere Suite zoals Application Server, DINQ, MQ, Message Broker, DB2

  • Kennis met MTA of MSCA 

Maarten Bos (consultant)
Mobiel :  06-1222 8009 
Website: https://www.eureka-recruitment.nl
E-mail :  maarten.bos@eureka-recruitment.nl

 
of
this job portal is powered by CATS