Functioneel Beheerder SharePoint voor Buitenlandse Zaken

Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Datum Geplaatst: 08-01-2019
Voor Buitenlandse Zaken zijn wij op zoek naar een Functioneel Beheerder SharePoint
Startdatum : Met spoed, voor 36 uur in de week
Standplaats : Den Haag

Werkzaamheden

De werkzaamheden worden uitgevoerd ter ondersteuning van het project dat invoering van de AVG (GDPR) binnen BZ begeleid. Onderdeel hiervan is het uitvoeren (monitoren) van de inrichting van samenwerkruimtes (Microsoft SharePoint) en dossiers in de recordmanagementapplicatie (HP TRIM): is privacygevoelige informatie voldoende afgeschermd in de samenwerkruimte en dossier.

Je voert in opdracht van de projectleider AVG deze monitoring per dienstonderdeel uit en ondersteunt dienstonderdelen bij het nemen van maatregelen (aanpassen autorisatie of verwijderen betreffende documenten). Je rapporteert aan de projectleider AVG en borgt de uitvoering van deze werkzaamheden voor de afronding van het project per 1 april 2019.

Achtergrond opdracht
 Bij de invoering van de AVG is geconstateerd dat veel dienstonderdelen weinig bewust zijn omgegaan met de afscherming van privacygevoelige documenten op samenwerkruimtes en in dossiers. Om het bewustzijn op dit punt te versterken voert het project voor SharePoint en HP TRIM monitoracties uit voor dienstonderdelen om inzichtelijk te maken hoe de privacygevoelige informatie is afgeschermd en of additionele maatregelen nodig zijn

 

Eisen:
- 3 jaar Aantoonbare werkervaring als functioneel beheerder
- 3 jaar Aantoonbare werkervaring met het beheer van SharePoint 2013
- opleiding/certificaat: Professional Functioneel Beheerder
 

Wensen:
- Kennis van AVG is een pre
- Kennis van HP TRIM is wenselijk 

Maarten Bos (consultant)
Mobiel :  06-1222 8009 
Website: https://www.eureka-recruitment.nl
E-mail :  maarten.bos@eureka-recruitment.nl

 
of
this job portal is powered by CATS