Business analist / product owner voor Belastingdienst

Locatie: Apeldoorn, Gelderland
Datum Geplaatst: 12-04-2019
Voor de Belastingdienst zijn wij op zoek naar een Business analist / product owner
Start : Spoedig, voor 40 uur in de week
Standplaats : Apeldoorn


Werkzaamheden
Ten behoeve van de ontwikkeling van het nieuwe generieke portaal Belastingdienst zoeken we een Business Analist /interne Product owner. Je maakt onderdeel uit van een realisatie team met onder meer redacteuren, UX designers en ontwikkelaars (front end en back end). Het realisatieteam realiseert de epics en features die opgeleverd worden door- een Design team. In je rol als Product owner vertaal je, in samenwerking met de vertegenwoordiger van de business, deepics en features naar subfeatures en user stories en beheert de team backlog (Jira). Je stemt af met producto wners van andere teams en extern over de realisatie van epics en features die samen de totale oplossing vormen. Je bereidt samen met andere product owners de pi-events voor het generiek portaal voor op basis van de prioriteiten die gesteld worden door de opdrachtnemers Generiek Portaal.

Achtergrond van de opdracht
In een samenwerkingsverband van de afdelingen KI&S en GBS wordt gewerkt aan de vernieuwing van de websites, ende interactie met burgers en bedrijven. Daarnaast wordt gebouwd aan een portaal voor medewerkers, waardoor het werk in één omgeving bij elkaar komt. Deze ontwikkelingen worden gedaan met moderne middelen zoals portaaltechnologie, HTML5, CSS en API’s.Je werk doe je in teamverband, waarin je communicatief en professioneel vaardig functioneert, en ook in een zelfstandige positie, waarin je leunt op je oplossingsgerichtheid en analytisch vermogen. Een hechte samenwerking met gebruikers en praktische oplossingen als uitgangspunt vormen de basis van ons werk.Er is ruimte om in een breder verband mee te denken over en te werken aan optimalisatie van de werkwijze van de betrokken teams.


Eisen
  • Ervaring met: Analyseren van Businessprocessen en het vertalen hiervan
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met moderne interactieconcepten en omgevingen.
  • Ruime ervaring met Agile software ontwikkeling Affiniteit met webarchitectuur, usability, accessibility, responsive en
  • Minstens 1 jaar ervaring met: adaptive design, en webanalyse.


Wensen
  • Ervaring als productowner is een pré.
  • Ervaring met aansturing van een team is een pré.


 

Maarten Bos (consultant)
Mobiel :  06-1222 8009 
Website: https://www.eureka-recruitment.nl
E-mail :  maarten.bos@eureka-recruitment.nl

 
of
this job portal is powered by CATS