Netwerkbeheerder voor Ministerie van Defensie

Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Datum Geplaatst: 20-05-2019
Voor Defensie zijn wij op zoek naar een Netwerkbeheerder.
36 uur in de week
Standplaats : Den Haag


Verantwoordelijkheden
Als netwerkbeheerder draag je zorg voor een correcte afhandeling van incidenten en wijzigingen op het gebied van netwerkinfrastructuur en netwerkbeveiliging. Je werkt aan het vervangen van bestaande netwerkcomponenten en het installeren van nieuwe componenten in verschillende delen van het netwerk. Je bent samen met je server-, storage- en applicatiebeheerders verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van onze infrastructuur en draagt bij aan diverse (multi-disciplinaire)projecten. Je hebt daarmee een belangrijke rol in het vergroten van de digitale weerbaarheid van de dienst.

Voortdurende schaarste op personeelsgebied en een achterstand in te vervangen of realiseren IT-voorzieningen maken inhuur van expertise noodzakelijk.

Defensie is een operationele en uitvoerende organisatie. Hoofddoel is het gereedstellen en beschikbaar houden van operationele eenheden en de succesvolle inzet daarvan, zowel in nationaal als internationaal verband. De bestuursstaf ondersteunt daarbij door het tijdig leveren van betrouwbare inlichtingen. Je komt te werken bij de Unit IT binnen de stafafdeling bedrijfsvoering, de leverancier van eigentijdse informatiesystemen ter ondersteuning van de inlichtingen en veiligheidsprocessen van de bestuursstaf. Kernwaarden zijn daarbij klantgerichtheid, adaptief vermogen en resultaatgerichtheid (effectief, efficiënt, veilig en rechtmatig).

De Unit IT verricht alle voorkomende werkzaamheden voor de instandhouding, optimalisatie en doorontwikkeling van hoogwaardige informatiesystemen, de innovatie en introductie van nieuwe systemenen de gecontroleerde afstoot van systemen aan het eind van de levensduur. In de praktijk is er sprake van multidisciplinaire teams die integraal verantwoordelijk zijn voor een groep van diensten, applicaties en systemen. De unit omvat tevens de disciplines businessanalyse en businessarchitectuur. Ook worden nationaal en internationaal relaties onderhouden op het gebied van informatievoorziening, in het bijzonder ten behoeve van militaire operaties. Tenslotte voert de unit IT-projecten uit.


Eisen
 • Je hebt 3 jaar aantoonbare ervaring binne het aandachtsgebied netwerken en security.
 • Je hebt 1 jaar aantoonbare ervaring met netwerkvirtualisatie.
 • Je hebt 2 jaar ervaring met troubleshooting (oplossen van incidenten/problemen) binnen het aandachtsgebied netwerken en security.
 • Je hebt een afgeronde ICT opleiding op minimaal MBO Niveau.
 • Je beschikt over Rijbewijs B.
 • Je hebt een geldige netwerkcertificering CCNS Routing en Switching (of hoger).


Wensen
 • Werkervaring binnen de Rijksoverheid of het werkveld van Inlichtingen & Veiligheid.
 • Werkervaring met (gevirtualiseerde) serveromgevingen.
 • Werkervaring met firewall-configuraties.
 • Een geldige netwerkcertificering op Professioneel niveau (bijv. CCNP).
 • Je hebt kennis ( in de vorm van een certificaat of gevolgde training niet ouder dan 5 jaar) van een van de volgende andere aandachtsgebieden: Storage, Windows, Linux, Software-ontwikkeling of applicatie-inrichtingen.
 • Werkervaring in een Scrum- of DevOps- team.


 

Maarten Bos (consultant)
Mobiel :  06-1222 8009 
Website: https://www.eureka-recruitment.nl
E-mail :  maarten.bos@eureka-recruitment.nl

 
of
this job portal is powered by CATS