Specialist Websphere / MQ / AIX voor de SVB

Locatie: Amstelveen, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 04-06-2019
Wij zijn op zoek naar een Specialist Websphere / MQ / AIX
Start : zo spoedig mogelijk, voor 36 uur in de week
Standplaats : Amstelveen​

Doel/resultaat
  • Technisch beheer van een breed scala aan webapplicaties.


Het team bestond tot voor kort uit 4 personen. Momenteel zijn dat 2 juniors en 2 externe krachten. In principe is deze functie t.b.v. het vervangen van een van de externe medewerkers zijn eigen organisatie verlaat en waarmee het contract met de SVB ook wordt beëindigd. 

In een team van 4 specialisten ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van een breed scala aan webapplicaties, die draaien binnen een complexe infrastructuur. Je voert voor deze applicaties installaties, upgrades en changes uit. Je lost incidenten op, soms in samenwerking met de leverancier van de applicatie. Daarnaast zijn er regelmatig applicatieve projecten.

Het betreft hier een functie binnen het Webportal team binnen Managed Services. Dit team heeft op dit moment AIX, WebSphere, IBM Process Server, MQ en SIAM filters in beheer. Daarnaast is het team bezig zoveel mogelijk standaard activiteiten, zoals releases en upgrade te automatiseren om op vreemde tijden niet fysiek bezig te hoeven zijn en om fouten van handmatig werk te voorkomen. Hiermee willen we de dienstverlening naar een hoger niveau krijgen. De meeste onderdelen zijn bij een Externe Service Provider (ESP) gehost en die heeft ook veel zaken in beheer van de omgevingen.


Eisen
Je beschikt over HBO-academisch werk- en denk niveau en hebt ruime ervaring met:
  • Websphere ND versie 8.5
  • IBM HTTP server
  • MQ
  • AIX- of Linux


 

Maarten Bos (consultant)
Mobiel :  06-1222 8009 
Website: https://www.eureka-recruitment.nl
E-mail :  maarten.bos@eureka-recruitment.nl

 
of
this job portal is powered by CATS