Senior .NET Core developer / Angular

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Datum Geplaatst: 11-06-2019
Voor het het UWV ben ik opzoek naar een Senior .NET Core developer
Voor 36 uur in de week
Standplaats : Amsterdam

HET UWV
Het UWV WERKbedrijf gaat haar huidige landschap vernieuwen op basis van een nieuwe doelarchitectuur. Deze nieuwe doelarchitectuur beoogd om de ICT- en bedrijfsarchitectuur in lijn te brengen met de toekomstige eisen en wensen vanuit de maatschappij en ook om deze architecturen meer in lijn te brengen met het Agile voortbrengingsproces. Het inzetten van de ‘Microservice architectuur’ is gepositioneerd als een belangrijke bijdrager aan de beoogde doelstelling. Hiervoor wil het WERKbedrijf graag starten met een technische ‘Proof-of-concept’ (POC).
De doelstellig van de POC is om met een bedroefd raamwerk en stack te komen die als basis kan dienen voor de daadwerkelijke uitrol van microservices in het kader van de migratie richting de beoogde doelarchitectuur. 
Voor deze POC zijn er 2 team. De teams zijn ingedeeld op basis van de 2 standaard technologie namelijk: Java en .Net Core.

Elk team bestaat uit een product owner, Lead developer, developer, performance/NFR tester, applicatie beheerder en een analist/functioneel ontwerper. De product owners zijn IT Architecten van het WERKbedrijf. 
Ons voorkeur gaat naar een kandidaat met sterke kennis van IT. Met duidelijke kennis en ervaring van software engineering en het van grond af aan opzetten van software.


Eisen
  • Hbo+opleidingsniveau. Opleiding met een duidelijke IT of technisch component;
  • Minimaal 3 jaar relevante kennis en ervaring met .NET met name .NET Core binnen een uitdagende enterprise omgeving;
  • Ervaring met Angular 4 of 5.


 

Maarten Bos (consultant)
Mobiel :  06-1222 8009 
Website: https://www.eureka-recruitment.nl
E-mail :  maarten.bos@eureka-recruitment.nl

 
of
this job portal is powered by CATS