Communicatie adviseur voor het CAK

Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Datum Geplaatst: 03-07-2019
Wij zijn op zoek naar een Communicatie adviseur voor het CAK
Standplaats : Den Haag

Ben jij een senior communicatieadviseur die bekend is met organisaties in verandering? Weet jij hoe je medewerkers activeert en in de verandering meekrijgt? En ben je een adviseur die op verfrissende wijze invulling geeft aan communicatiebeleid? Dan spreken we jou graag aan voor deze vacature in een gedreven team dat een stevig veranderende organisatie adviseert, aanjaagt en faciliteert op diverse thema’s.
 
Wat ga je precies doen? 
Als communicatieadviseur geef je op verfrissende wijze invulling aan het communicatiebeleid. Je hebt ervaring met organisaties in verandering. En maakt een tactische vertaling van de communicatiestrategie naar de gewenste communicatieresultaten per doelgroep, zowel intern als extern. Identiteit en imago van de organisatie gebruik je daarbij als kader. De beleving en behoeften van de doelgroepen zijn je vertrekpunt.
 
In het dagelijkse werk adviseer je bij uiteenlopende dossiers en projecten over communicatie, zowel gevraagd als ongevraagd. Daarbij leg je altijd de verbinding met de communicatiestrategie. Je vernieuwt en optimaliseert communicatieconcepten en adviseert over het vergroten van effectieve betrokkenheid van medewerkers in de veranderingen waar de organisatie zich in bevindt. Tot slot neem je een deel van de uitvoering ter hand.

Functie eisen
Je bent een enthousiast, gedreven communicatieadviseur met ervaring in verandercommunicatie. Je haalt energie uit het behalen van resultaten en maakt deze zichtbaar en aantoonbaar. Complexe materie kun je vertalen tot de kern. Jouw communicatieconcepten zijn vernieuwend en creatief. Daarnaast zorg je ervoor dat de organisatie deze adopteert en hanteert. Samenwerken is jouw kerncompetentie, je bent flexibel en schakelt snel tussen tactisch adviseren en uitvoering.


Eisen
  • minstens een afgeronde hbo-opleiding communicatie;
  • minstens 5 jaar ervaring als communicatieadviseur;
  • ervaring met verandercommunicatie;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en ervaring met het schrijven van teksten voor diverse doelgroepen;
  • ervaring in het creëren van aantrekkelijke content voor diverse doelgroepen;
  • kennis van en affiniteit met de omgeving en klanten van het CAK en de publieke zorgsector (dit is ook een pre).


 

Maarten Bos (consultant)
Mobiel :  06-1222 8009 
Website: https://www.eureka-recruitment.nl
E-mail :  maarten.bos@eureka-recruitment.nl

 
of
this job portal is powered by CATS