Systeembeheerder Active Directory

Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Datum Geplaatst: 03-07-2019
Voor DICTU zijn wij op zoek naar een Systeembeheerder Active Directory
Start : vanaf 10 juli, Voor 36 uur in de week
Standplaats : Den Haag

Taakomschrijving
Binnen DICTU is het team Netwerk en Datacenter (N&D) verantwoordelijk voor het ontwerp, de implementatie en instandhouding van generieke services zoals LAN, WAN, Datacenter en Active Directory (AD). Een aantal AD dedicated specialisten vormen gezamelijk AD subteam. We zijn op zoek naar een ervaren AD-beheerder die gedegen en meerjarige ervaring heeft met Active Directory inclusief Windows en DNS in grote omgevingen (>2000 servers, multidomain, multiforest), en met een hands-on mentaliteit. RSA, Infoblox, SCOM en PKI kennis zijn een pré. WIndows beheerders met sterke affiniteit met AD kunnen ook in aanmerking komen. Geschiktheid zal worden beoordeeld op basis van ervaring en kennis. Inzet zal zowel beheer- als projectmatig zijn, echter steeds operationeel. We verwachten een proactive houding waarmee je in staat bent incidenten, changes en grote operationele klussen zelfstandig op te pakken. Denk bij operationele klussen aan lifecycle-trajecten, implementaties of in-beheer-name van producten. Daarnaast participeer je als contactpersoon vanuit het AD-team in projecten.

Je komt te werken bij het team Netwerk&Datacenter in subteam Active Directory als 2de/3de-lijns specialist. Dit zelfsturende team bestaat momenteel uit 5 medewerkers die samen technisch verantwoordelijk zijn voor de Active Directories en diverse AD gerelateerde producten zoals DNS, Windows, Infoblox en RSA binnen DICTU. Je voert zowel reactieve als proactieve beheerwerkzaamheden uit en maakt daarbij gebruik van tooling en monitoring. Standarisatie en beveiliging wordt daarbij niet uit het oog verloren. Je wordt ingezet in zowel de operatie als in projecten. Je beschikt over de juiste troubleshooting skills om snel incidenten te kunnen oplossen. Verder beschik je over voldoende kennis voor het uitvoeren van 2de/3de lijns wijzigingen. Bijhouden en -werken van de administratie en beheerdocumentatie is ook onderdeel van de werkzaamheden.


Eisen
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Specifieke en recente kennis van het inrichten en beheren van Active Directory in grote infrastructuren (minimaal 3 jaar)
  • Specifieke kennis van het beheren van DNS in grote infrastructuren (minimaal 3 jaar)
  • Kennis van standaarden en best practices op beveiliging van Microsoft Windows en AD (minimaal 3 jaar)
  • Certificering MCSA Windows Server 2016 of Windows Server 2012


Wensen
  • Kennis en ervaring met RSA, ADFS, PKI
  • Kennis en ervaring met SCOM, ATA
  • Algemene kennis van Storage, Virtualisatie, Netwerken, Windows hardening, Patching en Monitoring
  • Ervaring binnen grote organisaties waar ICT ondersteuning essentieel is voor het primaire proces
  • Ervaring van het werken binnen Enterprise Omgevingen


 

Maarten Bos (consultant)
Mobiel :  06-1222 8009 
Website: https://www.eureka-recruitment.nl
E-mail :  maarten.bos@eureka-recruitment.nl

 
of
this job portal is powered by CATS