Splunk Enterprise Security Specialist

Locatie: Utrecht, Utrecht
Datum Geplaatst: 04-07-2019
Wij zijn op zoek naar een Splunk Enterprise Security Specialist
Start : medio juli, voor 36 uur in de week
Standplaats : Utrecht

Werkzaamheden
Voor de inrichting van Splunk Enterprise Security zijn we op zoek naar de Splunk Security specialist die het team komt versterken. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor zowel de technische-, als functionele Security Use cases op Splunk ES.

Achtergrond van de opdracht
De Rechtspraak heeft de ambitie om de slag naar Digitalisering verder te gaan maken en daarmee is het van belang te kunnen monitoren op security events.

Organisatorische context en cultuur
IVO Rechtspraak draagt bij aan de ontwikkeling, het beheer, onderhoud en support van alle applicaties, infrastructuur en netwerken van de Rechtspraak. Dit zijn ca. 12.000 werkplekken en meer dan 200 applicaties waarvan een aantal zelf ontwikkeld zijn.

Samen met ruim 500 collega’s zorg je dat medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen en burgers, advocaten, notarissen e.d. op een veilige manier toegang hebben tot hun zaak- en Rechtspraakgegevens.

Het ICT landschap van de Rechtspraak ondergaat een grote vernieuwing slag. De beweging is naar een multi-kanalen service architectuur en een gelaagde on premise cloud architectuur hoofdzakelijk op basis van Microsoft (werkplek, bedrijfsvoering, externe dienstverlening) o.a. Windows server SQL server, Microsoft dynamics CRM, .NET en Oracle fusion middleware (primair proces) o.a. BPM & SOA suite, WCC, ADF, OBIEE, Weblogic op basis van Linux.

Het ICT landschap van de Rechtspraak is voortdurend aan verandering onderhevig. Op dit moment ligt de focus op het digitaal toegankelijk maken van de rechtspraak, het ondersteunen van digitaal werken van de rechtspraakmedewerker en vernieuwing en optimalisatie van de maatwerktoepassingen. Hierbij worden verschillende architectuurprincipes en technieken gebruikt.


Eisen
- HBO werk-/denkniveau 
- Splunk ES E, minstens 4 jaar.
- Agile / DevOps werkervaring
- Linux ervaring E, minstens 4 jaar.

Opleidingen:
- CISSP,
- Splunk Enterprice Security,
- Splunk Architect,
- HBO opleiding afgerond


 

Maarten Bos (consultant)
Mobiel :  06-1222 8009 
Website: https://www.eureka-recruitment.nl
E-mail :  maarten.bos@eureka-recruitment.nl

 
of
this job portal is powered by CATS