Projectleider Migratie Oracle Applicaties bij Agentschap Telecom

Locatie: Groningen, Groningen
Datum Geplaatst: 04-07-2019
Wij zijn op zoek naar een Projectleider Migratie Oracle Applicaties
Start : medio juli, voor 32 uur in de week
Standplaats : Groningen


Werkzaamheden
Binnen Agentschap Telecom worden verschillende kwaliteitsslagen gemaakt binnen het applicatielandschap. In dit kader is een aantal kleinere projecten opgestart, waarbij verouderde applicaties vernieuwd moeten gaan worden.

Deze projecten bevinden zich in de afrondende fase
1: Migratie van Oracle based applicaties.
2: Herbouw van een koppeling tussen het relatiebeheersysteem en de BRP.
3: Herbouw van een uploadmechanisme voor het vullen van het Antenneregister.
4: Aansluiten diverse applicaties op e-Herkenning en eIDAS.

Profiel
  • Gezocht wordt een resultaatgerichte en ervaren projectleider met stevige ICT-kennis en vaardigheden binnen de Rijksoverheid om leiding te geven aan de benoemde projecten.
  • Van de projectleider wordt verwacht dat hij/zij deze projecten op een adequate en doeltreffende manier vorm geeft en ervoor zorg draagt dat de projecten binnen tijd en budget worden afgerond.
  • De projectleider is een van de verbindende factoren tussen het agentschap en onze ICT- dienstverlener DICTU. 
 
Achtergrond van de werkzaamheden
De projecten worden uitgevoerd door twee verschillende DevOpsteams van Dictu die werken met Agile Scrum. Voor de prioriteritering van de werkzaamheden schakel je met de Product Owner. Gezocht wordt een resultaatgerichte en ervaren projectleider met stevige ICT-kennis en vaardigheden binnen de Rijksoverheid, om leiding te geven aan deze benoemde projecten. Ervaring met Agile Scrum en in samenwerken met Dictu is een pré. 

Organisatorische context en cultuur
Agentschap Telecom is onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken. Drie hoofdtaken van Agentschap Telecom zijn het verwerven, uitgeven en beschermen van frequentieruimte. Het dagelijkse werk van Agentschap Telecom heeft onder andere betrekking op het gehele werkterrein van draadloze en draadgebonden communicatie. Door de verweving van draadgebonden en draadloze communicatie breidt het werkgebied van Agentschap Telecom zich uit. Draadloze en draad gebonden toepassingen zijn zo met elkaar verweven, dat een storing in een draad gebonden netwerk grote gevolgen kan hebben voor draadloze communicatie. Agentschap Telecom is de toezichthouder, uitvoerder en expert voor het gehele elektronische communicatiedomein. Agentschap Telecom heeft twee locaties, één in Groningen en één in Amersfoort. 


Eisen
  • Meerdere jaren ervaring als projectleider (in meer complexe organisaties)
  • HBO of WO werk en denkniveau.
  • Ervaring met Migratie Oracle applicaties


 

Maarten Bos (consultant)
Mobiel :  06-1222 8009 
Website: https://www.eureka-recruitment.nl
E-mail :  maarten.bos@eureka-recruitment.nl

 
of
this job portal is powered by CATS